top of page
Anker 1

Even wat over mezelf

 

Voordat je de hulp van iemand inschakelt voor je kind, wil je een goed gevoel hebben bij die persoon. 

Ik ben Christine, integratief kinder- en jeugdtherapeut en EMDR-therapeut. Daarnaast ben ik ook vriendin, moeder, echtgenote, fantasievol schrijfster en theatermaakster. Ik heb een natuurlijk talent om op een positieve manier om te gaan met jongeren (tussen de 10 en 23 jaar).

Mijn hele leven heb ik op verschillende wijzen gewerkt en opgetrokken met deze leeftijdsgroep. Zo heb ik 20 jaar kindervoorstellingen geregisseerd die gespeeld werden door jongeren. Daarnaast heb ik 5 jaar gewerkt in een psychologenpraktijk en begeleid ik in mijn eigen praktijk al 10 jaar jongeren, die eventjes zijn vastgelopen.

De leeftijdsfase tussen de 10 en 23 jaar heb ik zelf zeer bepalend gevonden. Sterker nog, deze periode heeft de allermeeste indruk op me gemaakt. In positieve, maar ook in negatieve zin. Positief omdat ik toen vrienden en vriendinnen voor het leven heb ontmoet. En negatief omdat ik tijdens mijn middelbare schooltijd enorm heb geworsteld met mijn (toen niet onderkende) dyslexie en hoog gevoeligheid. Er was toen niet zo veel over deze onderwerpen bekend dan nu. Daarom is mijn missie om jongeren, met de kennis van nu, te begeleiden in het verbeteren van hun zelfbeeld en te ondersteunen in hun (hoog) gevoeligheid.  Hoe mooi is het om met minder ballast en een stuk steviger het volwassen leven tegemoet te kunnen treden?

DSC07968 (2).JPG
bottom of page