top of page
Anker 1

Lieve ouder(s),

Wanneer jouw kind hooggevoelig  (HSP) is, herken je wellicht veel van jezelf hierin. Dit maakt het opvoeden van een kind echter niet gemakkelijker. Jij begrijpt namelijk, als geen ander, de behoeften en gevoelens van jouw kind, en dit kan soms overweldigend zijn.

Ik kan jouw kind ondersteunen in het leren omgaan met hooggevoeligheid. Samen gaan we oplossingen zoeken om beter te kunnen inslapen, om te gaan met overprikkeling, piekeren of andere uitdagingen.

Daarnaast heb ik ervaren dat het effectief is om ouders, met name moeders, te begeleiden (op een creatieve manier) om een beter inzicht in zichzelf te krijgen. Hierdoor kan de interactie met het kind op een positieve veranderen.

Ook geloof ik sterk in een gecombineerde begeleiding, waarbij zowel de ouder als het kind betrokken zijn. Dit helpt de communicatie binnen het gezin te verbeteren en versterkt de onderlinge band. Voor deze gecombineerde begeleiding heb ik onder andere een moeder-dochter workshop ontwikkeld.

Wacht niet op een mooie dag, maar maak er een. Bel me gerust. HSP is een super kracht als je er op de juiste manier mee om leert gaan. 

Ik ondersteun jou en jouw kind er graag bij. 

uitroepteken.png
bottom of page