top of page
Anker 1

Educatief verhaal

Het lijkt een doodnormale schooldag voor Rava te worden. Een toets, de gymles, pauze what’s new? Totdat je een inkijkje krijgt in haar gedachten, gevoelens en haar vragen. Dan lijkt zo’n normale schooldag niet meer zo normaal. Want, tot hoever gaat Rava om zichzelf staande te houden op school? Hoe is het mogelijk dat ze zoveel verschillende emoties op één dag kan voelen?

Dit hartverwarmende verhaal zal iedereen, die wel eens met onzekerheid kampt, helpen om te begrijpen hoe belangrijk het is om vertrouwen in jezelf te hebben. En jezelf te mogen laten zien zoals je bent.

 

Rava en haar jassen

Rava schrikt wakker van de wekker. Ze springt uit bed, kleedt zich aan en doet snel haar schoolspullen in haar tas. Toetsdag vandaag, dus ze heeft haar geluksjas nodig. Maar waar is die gebleven? Ze keert haar hele kamer ondersteboven, maar hij is nergens te vinden. Haar hart begint sneller te bonzen en in paniek kijkt ze om zich heen. Ze heeft haar geluksjas echt nodig. Hoe kan ze anders haar toets maken?

 

Misschien is-ie beneden? Maar waar ze ook kijkt, geen jas. Aan haar moeder heeft ze ook niks. Die zegt alleen maar dat ze haar spullen beter moet opruimen. Stampvoetend loopt Rava door het huis. Waar is haar geluksjas? Heeft haar broertje hem soms wéér ingepikt?

 

Interesse om het gehele verhaal te ontvangen? Stuur me gerust een berichtje op social en reageer onder mijn meest recente post!


Een keer per maand stuur ik het verhaal naar liefhebbers toe.

bottom of page